Selecteer Pagina

17-03-2021

PowerPoint-sjablonen UZ Leuven in nieuw jasje

Moet je een PowerPoint-presentatie voorbereiden? Voor een professioneel resultaat gebruik je natuurlijk slides in de UZ Leuven-huisstijl. Dat kan heel makkelijk: je kunt vertrekken van sjablonen die opgemaakt zijn in de huisstijl. Die PowerPoint-sjablonen werden onlangs in een nieuw jasje gestoken.

Moet je een PowerPoint-presentatie voorbereiden? Voor een professioneel resultaat gebruik je natuurlijk slides in de UZ Leuven-huisstijl. Je kunt vertrekken van sjablonen die opgemaakt zijn in de huisstijl. Die PowerPoint-sjablonen werden onlangs in een nieuw jasje gestoken.

Waar vind je ze?

Je vindt de UZ Leuven-sjablonen via de Windows Verkenner, meer bepaald op \\uz\data\Public\huisstijl\. Daar ga je naar de map ‘algemene sjablonen’, submap ‘PowerPoint’.

Drie versies

De opgefriste sjablonen zijn beschikbaar in drie versies die verschillen in achtergrondkleur en positie van het UZ Leuven-logo.

Meer info?

Ga naar intranet/huisstijl: ‘PowerPoint-presentatie’

Meer artikels

Vlot communiceren over de toestand van de patiënt: doe het met PEWS

Vlot communiceren over de toestand van de patiënt: doe het met PEWS

Vroege signalen van achteruitgang herkennen bij patiënten is belangrijk om op tijd aan de alarmbel te kunnen trekken. De Pediatrische Early Warning Score, kortweg PEWS, kan daarin een sleutelrol spelen door subtiele veranderingen te identificeren in de gezondheidstoestand van jonge patiënten. Zo ondersteunt PEWS de eigen klinische interpretatie aan het bed.

Revolutie in behandeling inflammatoire darmziekten

Revolutie in behandeling inflammatoire darmziekten

De afgelopen tien jaar brachten een enorme revolutie in de behandeling van inflammatoire darmziekten zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn. Niet alleen stonden onze artsen mee aan de wieg van heel wat nieuwe geneesmiddelen, ze ontwikkelden ook een meer holistische aanpak in samenwerking met collega-zorgverleners uit verschillende disciplines.

1 jaar patiëntenpanel: wat leeft er bij patiënten en hun naasten?

1 jaar patiëntenpanel: wat leeft er bij patiënten en hun naasten?

In het patiëntenpanel denken patiënten en naasten van patiënten mee na over hoe we onze zorg en dienstverlening kunnen verbeteren. Minstens vier keer per jaar bespreken ze ziekenhuisbrede onderwerpen die hen, vanuit hun eigen ervaring, nauw aan het hart liggen. Wist je dat je als medewerker of dienst concrete vragen of initiatieven aan het panel kan voorleggen?